Вчора слідчий суддя Вінницького міського суду  розглянув клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави стосовно 59-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні малолітньої особи

– За результатами повного та всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив здійснювати судовий розгляд у закритому судовому засіданні та задовільнив клопотання слідчого й застосував до підозрюваної особи запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, без можливості внесення застави. Наразі тривають слідчі дії. Санкція ч. 4 ст. 152 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 8 – 15 років, – повідомили у прес-службі Вінницького міського суду.

Додамо, що днями у Вінниці чоловік напав та зґвалтував 7-річну дівчинку, коли остання гралася із сестрою. Невідомий  затягнув її у кущі та вчинив розпутні дії. Зловмисник демонстрував дитині статеві органи та рукою вчинив насильницькі дії сексуального характеру. Поліцейські оперативно затримали підозрюваного – 59-річного місцевого жителя. Школярка нині у лікарні.

Валентина Лісова