Засуджений Денис Касько, 22.12.1994 року народження, 3 липня втік з дільниці на території Ладижинської птахофабрики. До засудження проживав у Крижополі. Відбував покарання у Літинській виправній колонії. Мав відбути чотири роки ув’язнення, на волю вийти у листопаді 2020 року. Раніше судимий.

Прикмети втікача — зріст 176 см, середньої статури, очі блакитні, волосся русяве, коротко стрижене, був одягнений у темні штани та кофту темно-синього кольору із яскравим написом. Розмовляє специфічною мовою.

А вже 7 липня з дільниці соціальної реабілітації Стрижавської виправної колонії № 81 втік Сергій Цімановський. Чоловік 1968 року народження, уродженець Ленінградської області. Проживав у Вінниці, раніше теж неодноразово засуджений. До останнього терміну покарання працював охоронцем у Вінниці. Особливі прикмети втікача: 171 см на зріст, очі карі, волосся темне. Є три татуювання — на плечах у вигляді тризуба, на животі голова Ісуса, на лівій нозі — «Кандали»…

У Центрально-Західному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мінюсту коротко повідомили, що розшук утікачів досі триває. Задіяні співробітники управління та поліція. Про утікачів сповістили й громадян. Встановлюються обставини злочинів.

Правоохоронці просять вінничан, кому щось відомо про даних громадян, телефонувати: (0432) 55-28-60 або за номером 102.