Наставники Ніколь приємно шоковані, адже раніше її публікували в українських глянцях та латвійському Looficciel, а ось підкорити другу столицю світової моди – це справді прорив.

– На початку цього року Ніколь побувала у Флоренції на одному з найбільших заходів для юних модниць – PITTIBIMBO 88. Це міжнародна виставка дитячого одягу та аксесуарів, — каже власниця агентств Princess та Qmodels  Ярослава Позднякова. — Відбувся показ та зйомка для каталогу нової колекції. Цього сезону, коли ми вирушили знову до Італії на виставку, зустріли нашу красуню на обкладинці NEXT LOOK. Безумовно, гордимось і вдячні за визнання.

Ніколь — випускниця школи моделей Princess, а нині займається в дитячій модельній агенції Qkids. Дівчинка займається бальними танцями, вокалом та тенісом. Уже не перший раз подорожує до Європи на різні покази та зйомки! За її плечима чималий досвід у міжнародних показах у Латвії, Німеччині та Італії. Демонструвала одяг від всесвітньовідомих Karl Lagerfeld, Chloe, Mark Jacobs.

Брала участь у конкурсі «Міні-міс Вінниця». Батьки юної красуні постійно супроводжують її у поїздки та всіляко підтримують. Мама свого часу працювала у Національному банку, але з часу, коли пішла у декретну відпустку, всю увагу приділяє донечці. Тато Ніколь присвятив себе спорту.

Вікторія Снігур