Нещодавно у столиці відбулася офіційна презентація претенденток на участь у Національному конкурсі краси «Міс Україна-2019». Серед них є наші землячки.

Зокрема Марина Сотник цьогоріч здобула корону «Міс Вінниця». Навчається в ДонНУ на маркетолога.

– Займаюся моделінгом у студії «Grace», беру участь у різних показах та фотосесіях. Представляла колекцію бренду етнічних убрань та аксесуарів RUTA Людмили Бушинської. Моє хобі — гра на фортепіано, — розповіла про себе красуня. – Мрію стати «Міс Світу» та створити власний бренд одягу.

Мріє про перемогу і 18-річна вінничанка Анастасія Коваль. Дівчина навчається на юридичному факультеті КНУ ім.Тараса Шевченка і хоче у майбутньому відстоювати законність і справедливість!

– Люблю бути в центрі подій і в центрі уваги, з користю проводити час та дарувати людям позитивні емоції!

А ось 25-річна Олена Захарчук хоч і народилась та вчилась у вінницькій школі, нині мешкає у столиці.

– Закінчила з червоним дипломом Національний транспортний університет за спеціальністю логістика, на даний момент отримую другу вищу освіту — юридичну, готуюсь до вступу на магістратуру. Я 12 років професійно займалася хореографією, однак останнім часом танцюю запальні латиноамериканські танці та активно готуюсь до чемпіонату восени, — каже Олена. – Вивчала англійську мову в Лондоні, там виборола титул MissContinentalUK2018.

Хто з вінничанок здобуде можливість поборотись за головні корони – ми дізнаємось 1 серпня.

Віталіна Володимирова

Марина Сотник (друга ліворуч) успішно пройшла відбірковий етап