– 50-річна жителька Дніпропетровської області приїхала до села разом із чоловіком у гості до його рідного брата. Близько 21.50 жінка разом зі своїм чоловіком повертались зі ставка. Аж пролунав постріл. Попередньо встановлено, що стріляв 42-річний родич, — розповіли у прес-службі обласної поліції. — Чоловік пояснив поліцейським: подумав, що на територію його присадибного господарства забіг дикий звір. Тож вирішив його вполювати. У темряві чоловік вистрелив у тому напрямку, звідки почув шум. Жінка померла в лікарні під час надання їй медичної допомоги.

Відомо, що підозрюваний на законних підставах володіє мисливською зброєю. Нині зброю направили на експертизу.

– Пацієнтку доправили «швидкою допомогою» у стані травматичного шоку. Діагностували проникаюче вогнепальне поранення черевної порожнини. Пошкоджені внутрішні органи, велика крововтрата, низький тиск, — розповідає головний лікар Гайсинської центральної районної лікарні Ігор Кохан. — Терміново ми розпочали рятувати пацієнтку. Були задіяні усі лікарі-хірурги, анестезіологи, інші фахівці. На жаль, жінка за кілька годин померла на операційному столі від крововтрати та отриманих поранень, що виявились несумісними з життям.

У селі Хорошій люди ж досі шоковані трагедією…

– Такого жахіття у нас раніше не було. Я добре знаю цю родину, знала матір чоловіків. Брати — вірні друзі й товариші, характеризуються дуже позитивно. Молодший, Геннадій, підприємець, гарний господар й голова родини. Старший Олександр, жінка якого й загинула, теж жив у нас, а згодом вже переїхав до Дніпропетровської області. Його дружина останнім часом гостювала у селі свого чоловіка разом із ним. Рідні й близькі забрали загиблу додому на Дніпропетровщину, — з сумом каже голова сільської ради села Семирічки, до складу якої входить Хороша, Галина Штельмах. — Знаю, що Геннадій після трагедії спершу був вдома, пізніше його забрала поліція. Чула й те, що брат Олександр та усі їхні рідні й близькі вже офіційно написали заяви, що не мають претензій. Дуже шкода цих людей!

Тим часом, як повідомляє прес-служба обласної поліції, підозрюваного у вчиненні злочину вже заарештували. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

Редакція висловлює співчуття рідним й близьким загиблої жінки.

Готові вислухати інші точки зору на цю ситуацію.