Зокрема директора Одеського порту – вінничанина Ігоря Ткачука, за якого перед Зеленським дивним чином звітував один із заступників. Доливає олії у огонь і те, що сам порт упродовж останнього часу приніс набагато менше доходів державі, аніж це було раніше.

Скандальне відео із розбірками по зарплатах в порту Одесит нині набирає популярності у мережі. Бо на перших кадрах Зеленський наголошує, що доходи Одеського морського порту зменшилися, однак заробітна плата керівництва державного підприємства збільшилася майже у півтора рази!!!

На це начальник адміністрації Одеського морського порту – один із заступників Ігоря Ткачука відповів, що самі собі вони зарплату не назначають, а її буцім-то затверджує Міністерство інфраструктури України.

– А яка у Вас заплата? 120 тисяч… 120 тисяч на руки. А у мене – 22″, – шоковано запитав український президент.

До слова, перша зарплата Володимира Зеленського на посаді президента склала майже 13 тисяч гривень. Але такі гроші він заробив не за цілий місяць, а лише за 12 днів після його інавгурації, яка відбулася у травні. Повний посадовий оклад українського гаранта за місяць складає 28 тисяч гривень.