Першими були задіяні у святковій програмі діти, адже для них в суботу була підготовлена цікава святково – розважальна програма. Також малеча досхочу награлася й на безкоштовних батутах. Протягом двох днів для дітлахів працювали й різного роду дитячі атракціони.

Під час урочистої частини свята, на центральній площі зібрались сотні жителів та гостей міста обласного значення. Святкова програма розпочалася з теплих привітань міського голови Олександра Пузира. Також відповідно до рішень 35 сесії Козятинської міської ради 7 скликання присвоєно звання “Почесний громадянин міста Козятин”:Буравському Євгену Станіславовичу; Зоргачу Юрію Богдановичу (посмертно).

Щоб розділити радість свята, до міста завітали і поважні гості з Польщі віцебурмістр Клечєва Ярослав Бенк, голова ради Мачей Тшевішинскі, представники влади, очільники сусідніх міст, духовенство. Місцеве підприємство На день міста “Козятинхліб” приготувало смачний подарунок для мешканців Козятина. – величезний торт у патріотичних кольорах.

А далі козятинці поринули в колоритну концертно-розважальну програму. Увінчали святковий вечір для жителів і гостей міста своїми виступами запальний «Made in Ukraine», романтичний «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» та драйвовий «DRAFT». Завершилися урочистості молодіжною дискотекою.

Валентина Лісова