Відомо, що там перебували бійці з Калинівського полку Нацгвардії. Двоє із них отримали травми, і їх доправили до лікарні. Ось як нам прокоментували інцидент у прес-службі військової частини 3028.

— Військовослужбовці рухались на вантажному автомобілі КамАЗ польовою дорогою біля лісу під час бойового завдання. Автомобіль наїхав на невизначений вибуховий предмет, після чого стався вибух і задня частина автомобіля була підірвана, — повідомили у прес-службі. — Двоє військовослужбовців, які знаходилися в автомобілі, були госпіталізовані до лікарні імені Мечникова у Дніпрі, їхньому життю нічого не загрожує. У хлопців незначні тілесні ушкодження. Вони пройшли поглиблене обстеження і на даний час виписані з лікарні. В зоні бойових дій не перший раз. Проводиться внутрішнє службове розслідування та розслідування компетентними органами

Додамо, що згідно з інформацією Командування Об’єднаних сил, кількість випадків підривів людей та техніки на невстановлених вибухових пристроях зростає в районах, розташованих за межами ведення бойових дій. Тож просять про дотримання заходів мінної безпеки.

Вікторія Снігур