Про це правоохоронець розповів на своїй сторінці у соцмережі.

— Апеляція залишила рішення суду першої інстанції у силі. Тепер наступний етап. Я з моїми адвокатами готую заяву в ДБР за ознаками злочинів, скоєних по відношенню до мене. Хочу подати клопотання про допит оперативних співробітників СБУ у Вінницькій області. Хто і як знайшов та допитав інших ручних провокаторів у моїй справі, які стверджували, що бачили мене в «ЛДНР», знають про мої контакти з ФСБ, — заявив Антон Шевцов. — Хто прийняв рішення про моє незаконне затримання та поміщення в ІТТ. Маю на руках повний список організованої групи «Автомайдан», які брали участь за гроші корумпованих чиновників в акціях проти мене. У підсумку хочу спонукати органи слідства до притягнення до відповідальності винних. Всіх. Готуйтеся, шановні.

Пост колишнього керівника поліції області неабияк обурив вінницьких активістів, й вони вимагають поновити розслідування щодо cписку з персональними даними наших ДРГ, який знайшли у планшеті одіозного Шевцова.

Нагадаємо, у березні 2016 року після акцій протесту Антон Шевцов звільнився із посади очільника вінницької поліції. Скандал виник через те, що правоохоронець взяв участь у параді до 9 Травня, який проходив в окупованому Криму. Після звільнення колишнього начальника поліції затримали на кордоні з Білоруссю. Кримінальне провадження, розпочате за підозрою поліцейського у вчиненні державної зради, закрили за відсутності складу злочину.

Віра Малафей