Другий поверх приміщення сільської ради реконструювали під дитсадок за півтора року. І вже 15 маленьких малюків переступили поріг свого другого дому.

-Пригадую, коли мене обирали, то відсутність дитячого садочку була проблемою №1. Тоді мало хто вірив, що питання буде вирішуватися. А сьогодні це сталося. Крім того, це створення 5-ти додаткових робочих місць для персоналу. Тому бажаю, аби у цьому садочку виховувалися світлі, виховані, навчені дітки, які будуть прославляти наше село, – зауважила сільський голова Валентина Слюсар.

Вона також вручила подяки та запашні короваї всім тим, хто долучився до реалізації цього проекту. Гості, в свою чергу, подарували набори іграшок, техніку для кухні, а засновник агроформування Олександр Лехман пообіцяв встановити на території садочка дитячий ігровий майданчик.

Довідково: Реконструкція будівлі відбулася коштом державного, обласного, районного та сільського бюджетів, а також завдяки меценатам – сільгоспвиробникам. Дошкільний навчальний заклад розрахований на одну різновікову групу дітей, просторий, обладнаний сучасними меблями, має автономну котельню на твердому паливі.

Валентина Лісова