За свідченнями очевидців Микола Кучер на автомобілі Мерседес, державний номерний знак АІ9725ЕО, побачивши в руках волонтера штабу Андрія Красніцького символіку кандидата різко змінив напрямок руху та на здійснив наїзд на чоловіка…

Як повідомляють свідки подій, зі словами: «Чого Ви тут ходите по моїй землі» він кинувся з кулаками та вдарив у груди волонтера Романа. На допомогу потерпілому поспів Красніцький Андрій та інші волонтери громадського руху, вони намагались заблокувати автомобіль народного депутата до приїзду правоохоронних органів, але діючий народний депутат залишив місце надзвичайної події та поїхав у невідомому напрямку. За даним фактом було направлено заяву до правоохоронних органів.

Наступного дня і після оприлюднення відео зі місця пригоди народний депутат Микола Кучер написав ось цей пост в соцмережі:

– Вчора у моєму рідному Тростянці, на вулиці, де живе моя мама, штабом опонента було влаштовано проти мене ПРОВОКАЦІЮ!, – пише Кучер. – Один із кандидатів разом зі своїми охоронцями, перекривши проїзд, зупинили мій автомобіль. Після того, як я вийшов з авто група невідомих мені людей почала заважати мені повернутись назад і продовжити рух, при цьому все це знімали на камеру телефону і провокували на агресивні дії з моєї сторони. Хочу зазначити, що у момент інциденту я був один, а зі сторони провокаторів було 6-ро осіб, двоє з них зі зброєю. Ще 2 автомати лежали в багажнику їх автівок. По факту цієї події я написав відповідну заяву до правоохоронних органів.

Очевидно, що мій опонент та його політтехнологи вирішили, що у політичній боротьбі зі мною будь-які методи виправдані. Бо коли немає своїх конкретних справ, доводиться застосовувати прийому брудної гри.

Ще раз наголошую, не вірте брехні кандидатів, які вже на етапі кампанії вводять в оману своїх виборців, прикриваючись брендом президентської партії, будучи при цьому висуванцем іншої.

Технології моїх опонентів досягли морального дна.

Всім дякую за підтримку! Разом до перемоги!

P.S. Більшість молодиків тікали з місця події після приїзду поліції.