Як повідомив кандидат у народні депутати України на позачергових виборах депутатів України 21 липня 2019 року Кучер Микола Іванович, інформація, розповсюджена у спецвипуску газети «Подільська радниця» від 24.06.2019 року, не відповідає дійсності, зокрема:

«На першій сторінці газети «В спецвипуску газети «33-й канал», в газеті «Подільська радниця», було опубліковано два блоки з порівнянням кандидатів в народні депутати України. Блок, що стосується кандидата в народні депутати України Миколи Кучера, містив недостовірну інформацію про нього, а саме щодо його партійності та підтримки іншими особами. Текст «відповіді»: «Кандидат в народні депутати України по округу №17 Микола Кучер є чинним народним депутатом та членом політичної партії «Українська народна партія». На позачергових парламентських виборах Миколу Кучера підтримують учасники та ветерани АТО, Операції об’єднаних сил, військовослужбовці, працівники галузі освіти та медицини, фермери та підприємці».

«На другій сторінці газети «В спецвипуску газети «33-й канал», в газеті «Подільська радниця», було опубліковано статтю «Внесли заставу замість кандидата – чому ЦВК відмовляла діючому народному депутату Миколі Кучеру у реєстрації», яка містить недостовірну інформацію про кандидата в народні депутати Миколу Кучера: «Микола Кучер, (…) акціонер МХП, куди в тому числі входить ТМ «Наша Ряба».

Текст «відповіді»: «Микола Кучер не являється акціонером МХП, що підтверджується його декларацією про доходи, яка знаходиться у вільному доступі на сайті ВРУ та НАБУ, а також державними публічними реєстрами, в яких зокрема наводиться вичерпний перелік акціонерів. Тому подана інформація є такою, що не відповідає дійсності».