Деталі цього злочину із стріляниною, сокирою та нападом на стоматолога місцевого стоматологічного кабінету Діану вражають.

За день до злочину Оксана заходила до кабінету і з‘ясовувала – а коли ж на роботі буде Діна.

А коли та була на роботі – підстерігала стоматолога. Коли жінка вийшла – інша накинулась із сокирою і розрубала їй голову. Шокована і поранена жінка заскочила назад до приміщення і заченилась у кабінеті. Поранення у плечі вона отримала навздогін від нападаючої. Крім сокири у неї ще виявився пістолет.
Але те, що стоматолог закрила на ключ двері – не зупинило нападницю. Вона почала вирубувати двері.

Вирубавши сокирою щілину – почала цілитися далі. На постріли прийшов житель Агрономічного. Але із озброєною нападницею справитись не зміг! Вдався до втечі.
А озброєна Оксана і далі добивалась до жертви, рубаючи двері та стріляючи.

На щастя стоматологині, стрілянину почув інший житель. Побачивши шокуючі події і почувши, що стріляти нападниця перестала – зрозумів – у неї закінчились патрони. Одразу напав на неї та обеззброїв.

Тим часом Діна, вирвавшись із смертельної пастки, в шоковому стані, пораненою сіла у власний автомобіль і поспішила до Вінниці. Доїхала на вул. Зотчих, що на Поділлі і вже там в авто втратила свідомість. Небайдужі вінничани доправили їі до травматологічного відділення лікарні на вул Київській. Затримана нападниця називає причину нападу – помстою! За що – з‘ясовує слідство. Нападниця – затримана, стоматологині лікарі рятують життя. Детальніше про це читайте в газеті «33-й канал». Імена із етичних міркувань учасників кривавого інциденту можуть бути змінені

Юлія Іванюк