За день до злочину Оксана заходила до кабінету і з‘ясовувала – а коли ж на роботі буде Діна.

А коли та була на роботі – підстерігала стоматолога. Коли жінка вийшла, накинулась із сокирою і розрубала їй голову. Шокована і поранена лікар заскочила назад до приміщення і зачинилась у кабінеті. Поранення у плечі вона отримала навздогін від нападаючої. Крім сокири, у неї ще виявився пістолет.

Але те, що стоматолог закрила на ключ двері, не зупинило нападницю. Вона почала вирубувати двері.

Вирубавши сокирою щілину, почала цілитися далі. На постріли прийшов житель Агрономічного. Але із озброєною нападницею справитись не зміг! Втік.

А озброєна Оксана і далі добивалась до жертви, рубаючи двері та стріляючи.

На щастя стоматологині, стрілянину почув інший житель. Побачивши шокуючі події і почувши, що стріляти нападниця перестала, зрозумів: у неї закінчились патрони. Одразу напав на неї та обеззброїв.

Тим часом Діна, вирвавшись із смертельної пастки, в шоковому стані, поранена, сіла у власний автомобіль і поспішила до Вінниці. Доїхала на вул. Зодчих, що на Поділлі, і вже там в авто втратила свідомість. Небайдужі вінничани доправили їі до травматологічного відділення лікарні по вул. Київській. Затримана нападниця називає причину нападу: помста! За що – з‘ясовує слідство. Нападниця затримана, стоматологині лікарі рятують життя.

Прізвища учасників інциденту з етичних міркувань не називаємо. Редакція і далі відслідковуватиме перебіг цих подій.

Юлія Іванюк