Дякую вам, вінничани, за 195 тисяч голосів по всій області за нашу команду. І за кожен голос за кандидатів від «Слуги народу» — Максима Пашковського, Анатолія Драбовського та Ірину Борзову у Вінниці на 11, 12 та 14-му округах! — зазначив один із лідерів вінницької Команди Зе Сергій Кармаліта. – Цей високий результат – ознака вашої щирої довіри та великих очікувань від нового Президента і парламенту! Він міг бути ще вищим, якби не «чорний» піар з боку опонентів на адресу Команди Зе. Та масована реклама за шалені бюджетні гроші, якою намагались звабити вінничан старі партократи, казнокради і політики «совкової» епохи… Нічого у них не вийшло! Чому?

Бо вінничани мудрі, працьовиті та дуже терплячі люди, яким нарешті набридли ця брехня, кругова порука, тотальне кумівство та відверте тарифне знущання із народу. Тому «Слуги народу» — Максим Пашковський, Анатолій Драбовський та Ірина Борзова за нашої командної підтримки і щоденної праці у Вінниці отримали впевнену перемогу на 11, 12 та 14-му округах! Зокрема Максим Ігорович набрав 27% голосів та із величезною перевагою випередив екс-нардепа, першого заступника губернатора та віце-прем’єра Кабміну. Так само Анатолій Григорович на окрузі №12 більш ніж впевнено із відривом в 20% переміг розпіарених ставлеників від всіх «вчорашніх» парламентських партій!

– І це при тому, що Команда Зе і партія «Слуга народу» не паплюжили конкурентів «чорним» піаром?

– Так. Наш лідер — Володимир Зеленський застеріг всіх і кожного від застосування «брудних» прийомів і технологій на виборах… Ми йшли до людей на зустрічі із позитивом, відверто говорили із Вінницею та вінничанами про життєві проблеми та шляхи їх вирішення… Без пустих обіцянок і популізму. Бо народ справді хоче Змін. І ці Зміни на Краще можемо дати людям тільки Ми. Просто треба не красти у народу із бюджетів гроші – і все в Україні та Вінниці буде добре! І вже перші кроки та кадрові рішення нового Президента показали, що пристосуванцям та брехунам не буде місця у новій владі… У відповідь Команда Зе на цих виборах до парламенту отримала у Вінниці, по області та Україні потік агітаційного негативу, яким у ганебний спосіб намагались втримати владу та рейтинг вчорашньої «еліти» її маріонетки… Але Команда Зе – Слуга народу – це Команда нових, позитивних і успішних людей, що вже показали, як можна і треба перемагати цю «Епоху брехні» та «Епоху бідності»… Тому я впевнений, що новий парламент і уряд на основі більшості партії «Слуга народу» у Верховній Раді вже зовсім скоро розпочнуть позитивні зміни в Україні.

– Вибори виграно! Що далі на порядку денному Команди Зе у Вінниці?

– Наше спілкування із вінничанами показало, що, перш за все, треба навести лад із тарифами і якістю комунальних послуг. Також одне із головних питань для вінничан – це якісна питна вода. Так само городяни скаржаться на черги і бюрократію майже в усіх комунальних закладах та касах… Фактично перед місцевою владою стоїть питання №1 – якість життя кожного вінничанина! І повірте нам, ми знаємо всі ці проблеми, та готовий їх вирішувати із командою однодумців – Командою Зе «Слуга народу». Тим більше, що Вінниця отримала на цих переможних виборах двох нових представників у Верховній Раді від партії «Слуга народу». Тому ще раз дякую кожному вінничанину за ваші голоси і великий кредит довіри до позитивної та успішної Команди Зе партії «Слуга народу»!

Ваш Сергій Володимирович
Кармаліта