У неділю ввечері поблизу селища Вороновиця сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «ВАЗ- 21099» та вантажівки «MAN».

Попередньо встановлено, що 31-річний водій фури, мешканець Хмільницького району, здійснюючи маневр розвороту, допустив зіткнення з автомобілем, що рухався в попутному напрямку. Легковик в’їхав у задню частину напівпричепа. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 69-річний кермувальник загинув на місці пригоди. За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Як з’ясував наш кореспондент, загиблий 69-річний Павло Колісник мешкав у Вороновиці. До цих пір працював у місцевій школі вчителем фізкультури та був класним керівником. Із дружиною виховував сина та доньку. Як повідомили нам односельчани, чоловік напередодні трагедії віз у Вінницю онучку та повертався додому. Але не встиг доїхати до рідної хати кілька кілометрів. За словами людей, на місці, де загинув їхній земляк, часто аварії. Однією з причин є те, що тут постійно розвертається транспорт та погане освітлення. Саме тому голова Вороновицької ОТГ із громадою готують звернення до Служби автомобільних доріг, аби вирішити цю проблему.

…Із 69-річним педагогом попрощались у вівторок. Сотні жителів селища, серед яких багато випускників, несли квіти та не стримували сліз…

Вікторія Снігур