У новій відеороботі виконавиця ділиться своїм сонячним способом мислення з героями-чоловіками, одним з яких став найзагадковіший учасник «Ліги сміху» Марк Куцевалов із команди «Прозорий гонщик». Варто зазначити, що відео у стилістиці 80-х зняла молода режисерка Діана Федоряка. Сама співачка називає свою пісню маніфестом гарного настрою, який бореться з сірими буднями.

– Так, як я співпрацюю з продюсерським центром «Mozgi», співавтором слів до хіта став Потап. Жовтий сарафан – це не річ. Це спосіб мислення. Це свято серед тижня. Це промінчик сонця в сірих буднях. Не тримай у собі сірого звіра, тримай у собі жовту радість, — так прокоментувала нову відеороботу Інгрет Костенко.

Менше ніж за добу кліп нашої землячки набрав 5000 переглядів, і глядачі залишили там десятки схвальних коментарів.

Додамо, що Інгрет Костенко вже відома артистка в Україні. Свого часу вона пробувала свої сили на шоу «Х-фактор», але до прямих ефірів не потрапила. Потім взяла участь у «Голосі країни», де стала фіналісткою. Інгрет, мама якої служить дияконом, поступилась священику із Березані Олександру Клименку. Після шоу талановита вінничанка під лаконічним псевдонімом INGRET переїхала до Києва та взяла участь у відборі на «Євробачення-2018». У кінці вересня дівчина випустила дебютний альбом «Не спи».

Віталіна Володимирова