Нещодавно у місті Чорноморець, що у Болгарії, відбувся міжнародний дитячий турнір, в якому взяли участь близько тисячі юних футболістів.

Серед них були і наші земляки, яким вдалось не лише вразити суперників своєю майстерністю, а й повернутись додому не з пустими руками! Зустрічали їх з почестями.

– Команду 2005-2006 року народження представляли вихованці КО «Бершадська районна дитячо-юнацька спортивна школа «Ровесник», яку тренує Микола Струтинський. За команду 2009 року народження виступали гравці села Війтівка Бершадського району, тренером якої є Олег Облогін. Нашим футболістам під час турніру довелось зустрітись з командами міст Созополь, Бургас, Чорноморець, Дніпра, Вінниці та російського міста Еліста, — розповіли нам подробиці у районній адміністрації. — У результаті емоційних, безкомпромісних, подекуди запеклих футбольних баталій обидві бершадські команди вибороли бронзові нагороди та посіли треті місця у змаганнях. Кращим гравцем турніру визнано 10-річного Владислава Зубченка із Війтівки.

Крім того, під час змагань у дітей була можливість відпочити в дитячому таборі «Понтіка», який розташований на березі Чорного моря.

Валентина Лісова