Одні називають таку причину активізації – погані дороги, алкоголь, безвідповідальність водіїв, нерви та втома непростими буднями. Не даремно американці та європейці, даючи поради своїм громадянам, що їдуть подорожувати чи по справах Україною, наголошують: там розбиті дороги та водії із «купленими» правами чи взагалі без них. Будьте максимально обережні, як на війні…

25 липня 41-річний житель с. Карабелівка, Теплицького району їхав зі своїми рідними із Вінниці. По Немирівській трасі біля с. Кудлаї він при обгоні виїхав на зустрічну смугу і в’їхав в лоб ватажівки, якою керував вінничанин 1982 року народження.

Найбільший удар припав на пасажира «мерседеса» та водія вантажівки. Вони від заподіяних травм померли одразу. Водій легковика та його пассажирка доставлені до лікарі у важкому стані із численними травмами.

Ще одна ДТП сталась у Вінниці по вул. Чорновола. Там велосипедист потрапив під колеса службового авто. Отримав травми обличчя та тіла.

На вул Магістральній, що у Вінниці, сталось зіткнення двох авто – «Мерседес» під керуванням 25-річного вінничанина наїхав на «Мазду», під керуванням 45 – річної вінничанки.

В результаті 16 – річна пассажирка «Мазди» – донька водійки потрапила із травмами до лікарні .

Автотроща сталась і на вул. Чехова. Житель м. Гайсина рухаючись в напрямку с. Писарівки на авто здійснив зіткнення із авто вінничанина. В ДТП постраждала пассажирка. Вона у лікарні.

Внаслідок автотрощі у Бару, житель с. Шевченкове на своєму авто здійснив наїзд та легковик жителя с. Терешки.

Внаслідок ДТП травми отримала пассажирка -9 річна школярка із Попівців, вона

доставлена в лікарню.

На власному скутері перевернувся та заподіяв собі травми та перелом стегна 15 – річний школяр із Літина.

На власному автомобілі житель Гнівані, втративши рівновагу, з’їхав із дороги в кювет та перевернувся.

Ці автотрощі розділяють навіть не дні – часи. Тому не важко робити висновки, що ми маємо другий фронт із своїми втратами та травмами. Нагадуємо, щороку в Україні гине стільки людей, як загинуло на війні в Афганістані за часів СРСР.

Юлія Іванюк