В останні часи психіатричні пацієнти вже самі «лікують» хворе суспільство в медицині, в політиці, в усіх сферах життя.

Ця небезпечна масова шизофренія сама потребує лікування!

Моя методика зцілює не хворобу, а хворого, котрий заблукав і втратив себе. Ось запорука успіху!

Моя стаття позитивна та конструктивна, тому що люди повинні вчитись лише на чужих помилках. Це приносить користь для вашого здоров’я та життя. Я пройшов тернистий шлях, маю досвід та результати. Дуже складно лікувати пацієнтів, котрі знаходяться під впливом харизматичних артистів, самозванців та аферистів. Я вже писав про те, що телевізійна «Битва екстрасенсів» — це комерційний проект. Небезпечне телешоу краде у людей головне – віру. Цей «магічний» серіал є повністю постановочним. Всю «потойбічну» інформацію учасникам зливає знімальна група. І ніхто з так званих переможців по-чесному не володіє ніякими езотеричними здібностями. Адже у присутності незалежних експертів такі «найсильніші екстрасенси» благають лише таємної підказки. Однак розкручене на телебаченні ім’я нового «Мессінга» або «реінкарнованої Ванги» підвищує вартість прийому клієнта до кількох тисяч доларів. Це вже не гордонівські «пірамідки від раку». Учні перевершили «гуру».

А фанатам «Битви екстрасенсів» я пропоную подивитися документальний фільм Бориса Соболєва «Ті, що йдуть до біса». Усі три серії.

Позитив моєї статті в тому, що читачі прозрівають. І мені набагато легше працювати з такими свідомими пацієнтами.

Роздвоєння особистості відбувається і в європейських цінностях. Католицька Польща вже давно отримала ефективну допомогу без боргів. В цей час нашу (переважно православну) Україну хтось підставив, використав та розколов з двох боків. Більшість українців нічого не знає про сучасний Ватикан, про ілюмінатів, про біблійні пророцтва. Невже не цікаво? Адже пророцтва збуваються. Знайдіть інформацію в Інтернеті.

Позитив статті в тому, що істинне знання – це велика сила.

Україна хворіє також і на духовну шизофренію. Дуже важко лікувати в наркології «хрещених сатаністів», але їх кількість зростає. Люди вважають добро злом, а зло добром. Не дозволяйте дітям звикати до мультиків та фільмів з жахами, містикою, насиллям та святотацтвом. Переважна більшість українців – хрещені люди. Однак в останні часи нашу молодь заохочують до одностатевої любові навіть через ЗМІ та широкі публічні заходи. Потім такі підлітки, як показує практика, будуть більш схильні до соціальних проблем, наркологічних і психічних розладів. Але це вже не просто психіатрія… Треба поважати всіх, але усвідомлювати фізіологічну норму. Задній прохід створений лише для очищення від лайна. Якщо не захищати, не виховувати наших дітей вже сьогодні, то завтра їх переконає та спокусить хтось інший. І не лише на словах… А далі що?

Пам’ятайте Гімн України. Не спотворюйте душу й тіло, славу і волю. Інакше браттям козацькому роду не допоможе ні психологія, ні психіатрія, ні наркологія.

Тарас Григорович Шевченко – великий пророк: «Село неначе погоріло. Неначе люди подуріли. Німі на панщину ідуть, і діточок своїх ведуть». Досить!!!

Позитив статті є також в тому, що ми єднаємось і разом переможемо зло добром.

Подвійні шизофренічні стандарти є також у ставленні до чудесного зцілення. Я вірю у біблейські чудеса. Однак це — не про «екстрасенсів та чудотворців». Так званий «король гнутих ложок» Урі Геллер намагався звільнити хворих від куріння в містичному телешоу Павла Костіцина. Але йому не допомогли ні всесвітній піар, ні містичний погляд, ні страхітливий муляж мерця з відображенням огидної картини раку легенів.

З його всесвітньовідомими «гнутими ложками» також все ясно.

Але в мене є для вас хороша новина: «маленький» Давид перемагає «великого» Голіафа! Повністю і абсолютно! Дайте мені 100 курців з їх щирим бажанням — і я допоможу з гарантією на всі 100%. Куріння вбиває — ми перемагаємо смерть!

Позитив статті – наша жива істинна віра, по якій нам дається все.

Ми показали, що таке брехня, а що – правда. Адам і Єва втратили райський сад, коли скуштували заборонений плід. Так званий «райський плід» для колишнього наркомана – це наркотична речовина, для колишнього ігромана – будь-яка азартна гра. Алкоголь та тютюн також вбивають лише залежних людей.

Інколи для зцілення від інших, найважчих захворювань, достатньо лише піднятись на новий духовний рівень – тобто спочатку звільнитись від залежності. Це не лише наркологія. Навіщо кодувати людину, яка вже закодована на алкогольну залежність? Найбільш ефективний комплексний метод – «Свобода без коду!» Думайте.

Особисто я не курю, не випиваю, не вживаю наркотики. Але я знаю, що є набагато кращим за «кайф». Це блаженство, звільнення, просвітлення

Я бачу головний позитив і добро в тому, що, прочитавши цю статтю, ви стали більш свідомими та мудрими, зробили крок до досконалості і нового життя. Вірте!

Вінниця. «Свобода без коду!»
Лікар Олександр Овсянюк