Вже з 1серпня будуть діяти нові тарифи на газ для простих споживачів. Так, вартість блакитного палива для українців знизиться на 5,5% і складе 5568 грн. за тис. куб. з ПДВ. Нововведення торкнеться і промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання – на 7,2 -7,5% в порівнянні з липнем-2019. Точна ціна газу буде залежати від обсягів закупівлі та умов оплати.

У серпні почнуть діяти нові тарифи на послуги розподілу і передачі електричної енергії – на 10% менше від попередніх. Таким чином, кінцева вартість електроенергії для побутових споживачів знизиться.

Інформація для тих, хто володіє транспортними засобами на єврономерах: у серпні, а саме з 22 числа, зростуть штрафи для тих українців, які перевищили термін тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування та комерційного призначення. За прострочення від 10 до 20 днів доведеться заплатити зі свого гаманця 17 тис. грн. Якщо прострочення до 30 днів, то штраф становитиме 85 тис. А якщо власник перевищив термін більш ніж на 30 діб, то йому доведеться заплатити державі 170 тис. грн. За порушення законодавства у нього можуть конфіскувати автомобіль.