– Там біля «Мерсу» лежать всі «причандали»!!! Від порваних колготок і нижньої білизни, до резинового х… та усіляких інтимних примочок! Прямо, «Мерс-получничка»… Цікаво, що ж там ще було? І що із цієї машини вкрали?, – розповів журналістам 33-каналу вінничанин Юрій – свідок розслідування пограбування престижного авто на польських номерах.

Адже днями у Вінниці біля супермаркету «Фуршет» вночі невідомі злочинці «почистили» золотавий Мерседес із польськими номерами… Можливо, це не розмитнена «євробляха»? А може авто справді належить іноземцям?

Бо вночі у «Мерсі» вибили шибку із водійських дверей і ймовірно викрали аудіосистему… Адже фрагмент шибки із тонуванням поліція знайшла на сусідній клумбі поміж квітів. Також дивним чином із «Мерседеса» відірвали решітку радіатора, яка на ринку б/в запчастин коштує пристойні гроші.

Втім, найцікавіші «речдоки» знайшли біля авто – це «спецзасоби» для інтиму! Фактично, цілий секс-шоп на колесах… Бо тут описали ну дуже специфічні «штучки» для втіх –  креми, білизна, фалоімітатор і багато чого саме із пікантного арсеналу…

Нині поліція Вінниці встановлює власника пограбованого авто на польських номерах NBR 15812

І відповідно з’ясовує господаря чи господарку всього вищеописаного секс-добра!

А ще правоохоронці шукають зовсім не сексуальних злодіїв по-вінницьки, які під «Фуршетом» вночі не повелись на гумовий ч…н та чужу білизну…

Реально, цей злочин варто зарахувати до кримінальних шок-подій цього літа у Вінниці!