–  Бачу, як Вінницю облітають чутки про моє можливе губернаторство. Розумію, що   ці новини мають бути підкріплені аргументами…  Я не приховував і не приховую, що повністю підтримую діяльність Президента України Володимира Зеленського в напрямку капітальної політичного перезавантаження країни., – написав 31 липня у своєму Фейсбуку Президент Федерації боксу України, вінничанин  Володимир Продивус. – Оновлення керівного складу Вінницької області теж вважаю дуже правильним і своєчасним. Потрібно давати можливість проявити себе молодим амбітним політикам, готовим робити наш регіон ще більш помітним у всіх галузях економіки країни.

Не варто боятися змін. Вони неминучі при ремонті будь-якої складності. Хочемо жити в сучасній і забезпеченій Вінниці? Потрібно не заважати молоді правильно реформувати систему. Це хороший підхід, який я підтримую і в який вірю.

Завжди готовий допомогти своєю порадою і своїм досвідом, ніколи не відмовляв і не відмовлю в цьому новому голові Вінницької ОДА… Але щиро вважаю, що особисто мені не варто створювати конкуренцію молоді, яку я і так підтримую.