Матір чекає тюрма. 4-річного сина — довготривала реабілітація. Бо він тепер розуміє любов.., як нетрадиційний секс.

«Я з зони не вернуся», – кричала Аліна в студії і розповіла всі деталі про порно, які знімала, і які гроші на цьому заробила.

Ця історія вже шокувала Україну, Європу, і її друкували на перших шпальтах видань навіть за кордоном! У справу втрутились міжнародні організації та відомий адвокат Михайло Присяжнюк, в якого вінницьке коріння. І ми не раз писали про це. Але порно, знайдені в матері – 30 фото відправлені на сайт замовників, які знаходяться в Росії – розкривають нові деталі секс-інцесту.

Ось що розповідає Аліна:

— Я зайшла на сайт і залишила там анкету. Мені надійшло повідомлення, які порносцени там потрібні. Спочатку я запропонувала знімати сексуальні сцени з чоловіком, але він не захотів і мене покинув. Далі я знімала відео сексу з подругою. За фото і лесбійську любов платили невеликі гроші… Далі мені почали пропонувати залучати до сексу дітей, бо, мовляв, це гарно оплатять. Але я відмовилась. А з власним сином зімітувала секс-сцену… Мені заплатили за це 15 тис. рублів (десь 7000 грн.)

Але факт секс-ласк голою матір’ю голого сина – очевидний.

— Я нічого туди не запихала, про що ви подумали. А просто робила фото, — виправдовувалась горе-матір.

Причина порно, зі слів Аліни – відсутність грошей. Треба було лікувати сина Даніеля. А чоловік її покинув, хоч і не розлучився офіційно. Він зараз служить у Збройних силах. Але такої дружини вже не хоче. Та і у неї є співмешканець, якого влаштовувала кохана-«порнозірка». А ось у рідної матері порноактриси чомусь зовсім інша думка. Вона впевнена, що донька не могла займатись такою брудною роботою, та ще й з малою дитиною. У світлинах, на яких позує гола Аліна та син, нічого кримінального не побачила. Мовляв, такі робить кожна мама для особистого архіву. Більш того, саме рідна матір внесла 115 тисяч гривень застави, щоб донька не сиділа у СІЗО.

Весь Козятин шокований такою «славою». Кажуть, що ця сім’я ще з часів молодості матері була неблагонадійною. Але якби ще тоді присікли «розврат» над малолітньою мамою хлопця – може б, у неї і не похитнулись так моральні цінності, бо тепер роботу можна знайти де завгодно. А вона вирішила стати… порнозіркою.

Цікаво, що таке порно із рідною мамою вкрай зруйнувало психіку дитини, і тепер хлопчик зізнався психологу, що хоче «любити – але щоб не спати і не доторкатись до…, бо це боляче».

На реабілітацію дитини підуть, скоріш за все, кошти в десятки більше заробленого. Але і сама Аліна в істериці розповіла, як її малолітню домагався вітчим та гвалтувало 17 чоловіків… І вона ледве вижила. Але їх не покарали.

За розбещення неповнолітніх, сексуальне насильство, ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів і матеріалів горе-матері загрожує до 10 років ув’язнення.

Ця секс-історія вражає страшними таємницями інтиму і деградації суспільства. Прикро, що маємо такий секс-скандал, пов’язаний із Вінниччиною.

Юлія ІВАНЮК
Валентина Лісова