Вже більше як півроку я лікуюся в Вінницькому онкологічному центрі, лікування складається із шести курсів хіміотерапії, операції та постійного прийому ліків, далі знову курси хіміотерапії і, звісно, це все важко і фізично, і морально, але мене підтримують моя сім’я, родина, сусіди, друзі, колеги по роботі, народний депутат нашого округу, жителі двох сіл, в яких я працюю, тому і є сила боротись з цією хворобою. Я усім дякую за щиру підтримку і допомогу.

Хочу висловити подяку хірургам, які провели операцію: Гудзю Олександру Степановичу, Коломієць Оксані Валеріївні, лікарю-анестезіологу Дацюк Любові Василівні, лікарю-мамологу Клекоту Андрію Івановичу, завідуючому відділенням хіміотерапії Шевні Сергію Петровичу та медперсоналу відділення.

У хірургії мамологічного відділення робота починається з 7.30 години ранку, працює дві операційних бригади лікарів, хірурги приймають з 10-ї години ранку до 14.00 години, а після цього не виходять з операційної, здійснюють обхід хворих два рази на день – до і після операції.

Усі працівники відділення мамології виконують свою роботу бездоганно. В палатах та відділеннях ідеальна стерильна чистота, весь медперсонал терплячий та ввічливий, всі підбодрюють, посміхаються, і біля них відчуваєш, ніби ти просто в лікарні – вийдеш і уже все буде добре.

Розумію, що на все воля Божа, тому і прошу, щоб усім Вам і Вашим родинам Господь дарував здоров’я і легкого життєвого шляху, достатку і любові. Нехай не болять Ваші руки, що рятують життя.

З повагою,
Багінська Надія Борисівна