Моїй сестрі Людмилі Овсійчук всього 23 роки. Ще не встигла вийти заміж і народити дітей. Тільки недавно переїхала до Вінниці. Ми — проста сім’я. Наші батьки живуть у Житомирській області. Мама і тато ведуть домашнє господарство, з якого і мають скромний дохід. Захворіла сестра навесні 2018-го року, тоді встановили діагноз — гострий лейкоз (це рак крові). Отак, ні з того, ні з сього. Нічого, взяли себе в руки, оговтались і Люді негайно зробили першу хіміотерапію.

Лікувалась у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім.М.І.Пирогова, відділення гематології. За 1 рік і 3 міс. пройшла 5 курсів «хімії». Звичайно, лікарі робили все можливе, і Люда пішла на поправку, хоч прогноз був поганий (термінальна стадія). Грошей було витрачено дуже багато, люди допомагали…

Недавно Люда пройшла обстеження за кордоном, і було виявлено ще одне захворювання крові — мієлодиспластичний синдром.

Зараз Людмилі терміново потрібна трансплантація кісткового мозку, тут вже наші лікарі безсилі. Таку операцію можуть виконати в Туреччині, але вартість операції дуже висока: 97 тис. євро.

Наша сім’я самостійно ніколи в житті не зможе зібрати таких коштів. Звернулись до МОЗу, але там фінансування зупинено до 2020-го року. Але Люда не може чекати! Кожен згаяний день віддаляє від одужання. В жодному благодійному фонді ми не отримали підтримки, адже Люда — не дитина…

Єдина можливість отримати лікування за кордоном — це підтримка небайдужих людей… Навіть декілька гривень допоможуть врятувати життя молодої дівчини. Потрібна хоча би мінімальна сума для лікування.

Ще скажу від себе: Люда — молодець, вона вірить у своє одужання! Вона  дуже вперта і цілеспрямована і готова робити все, щоб отримати свій шанс на життя! Допоможіть їй у цьому, будь ласка.

Номер картки, куди можна переказати кошти:
ПриватБанк 4149 4978 7263 3468 — Овсійчук Людмила Леонідівна
Ощадбанк 5167 4901 3729 6829 — Овсійчук Олександр Леонідович, брат.

Леся Овсійчук