8 серпня у місті Хмільник на Вінниччині попрощаються з 24-річним бійцем Сергієм Шандрою, який загинув 6 серпня внаслідок обстрілу російських окупаційних військ поблизу Павлополя. 

Про це повідомляє  офіційний сайт Вінницької ОДА, “орієнтовно урочистий мітинг пам’яті загиблого відбудеться 8 серпня 2019 року в м. Хмільнику біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні”. Про точний час початку заходу не повідомляється. Сергія Шандру поховають на кладовищі  с. Торчин Хмільницького району Вінницької області.

Адже 6 серпня під час перемир’я  загинули 4 морпіхи, в тому числій й наш земляк –

– 24-річний солдат Сергій Шандра із села Торчин Хмільницього району.

Вже відомі прізвища всіх загиблих піхотинців – бійці десантно-штурмової роти 1 окремого батальйону морської піхоти старший матрос Шарко О.В., матрос Рак В.М., солдат Шандра С.І. та матрос Курдов В.М.

– 6 серпня, в результаті обстрілу в зоні операції Об’єднаних сил. України, бойовики здійснили обстріл поблизу населених пунктів Богданівка і Павлопіль. У першому випадку бойовики відкрили вогонь близько 00:45, протягом години обстрілювали українські позиції з БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Другий обстріл із гранатометів зафіксований о 10:20», – рапортують у Міністерстві оборони України.

Четверо загиблих були бійцями 36-ої окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

Волонтерка Юлія Вотчер повідомила, що загиблий – Сергій Іванович Шандра (30.03.1995 року народження) із села Торчин Хмільницького району. А волонтерка Олена Верлан-Кульшенко зазначила також, що вдома у Сергія залишилася лише мама (адже батько помер рік тому) та сестра, яка з сім’єю проживає окремо…

Зухвала провокація підрозділів морської піхоти, що виконують завдання операції Об'єднаних сил поблизу Павлополя

Зухвала провокація російськими окупантами підрозділів морської піхоти, що виконують завдання операції Об'єднаних сил поблизу Павлополя. Коментар командира 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського щодо обставин загибелі військовослужбовців.#ООС #Операція_ОС

تم النشر بواسطة ‏‎Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation‎‏ في الثلاثاء، ٦ أغسطس ٢٠١٩