Вже тиждень у Браїлові триває рибацький «Майдан!» Бо із 6-го серпня активісти разом із місцевими рибалками вимагають від голови селищної ради капітально відремонтувати заставки мосту біля електростанції! І закликають  приєднатись до протесту усіх земляків.

– Сьогодні були безпосередньо на місці і те “латання”, яке здійснюється в якості ремонту, ситуацію не виправить. Адже заставки повністю зруйновані та в жалюгідному стані. Якщо не провести повну капітальну заміну усіх, то, наприклад, завтра чи взимку є велика вірогідність нового прориву і ця ситуація буде безкінечна., – зазначено на сторінці сцомережі «Браїлівський кулак». –  Де взяти кошти на ремонт? Цілу зиму незаконно вирізався ліс “Терешки”. Ми готові закрити очі на те, з огляду на виниклі обставини, як і, думаємо, більшість, що буде зрізано кілька дубів, на місцевій пилорамі підготовлять заставні та оперативно проведуть відповідну роботу по повній заміні.

Доречі, кажуть, що впав рівень води в річках. Це відверта брехня, бо у нашому випадку причиною являються зруйновані заставки, до яких ніхто не дивився!

Тому в нашому  Браїлові реально  АПОКАЛІПСИС!

Бо багато років нам розповідали, що Браїлів передовик у Жмеринському р-ні. Так, він таким був близько 20 років тому. Але за останні два десятиліття з нього банально викачувати гроші, а нам “вішали локшину”, що селищу казково пощастило мати таку незамінну “хазяйську руку”.

І що ми маємо сьогодні: доріг немає; парк, сквери жалюгідні; з вивезення ТПВ колапс; з водогонами майже кругом проблеми; кладовища?; Купа підприємств закрилося і ніхто не вимагає відновлення хоча б тих, які можна відновити; фури добивають селище; влада нахапалася, як бліх, купу кримінальних справ, веде себе нахабно, що й навіть немає кому поскаржитися на місці; людей ніхто чути не хоче, а лише розповідають, що ми усе повинні робити – для чого тоді утримувати “британську королеву”, ми ж не Англія?!!! І т.д. і т.п….

А тепер і річка на протязі місяця в жалюгідному стані – калабаня!!! Хто рибу буде запускати, яку ми втратили на протязі цього місяця- знову рибалки? А “йому” байдуже, саме головне не забути завезти-привезти главбуха!!! Грошей бюджетникам немає на зарплати і на багато іншого, то чому тоді пішки не ходить? Гроші заробляє – хто їх в Браїлові бачить? Невже ці дві “5-точки” найбільше приносять користі у селищі, то звідки купа кримінальних справ? На чиє благополуччя працював усі ці роки цей тандем?

А найбільша біда у тому, що цього “фахівця” ніхто не хоче кудись забрати з Браїлова, тому він вхопив так це корито, що ще й не можна відігнати!!!

Цей крик душі можна продовжувати ще довго, але й і так усі все бачать та добре розуміють!

НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ, ПРИЄДНУЙТЕСЬ!