– Увага, оформлення ДТП! – навіть така табличка та присутність патрульної поліції на пішохідному переході біля ТЦ «Мир» не заважає вінничанам вранці 14-го серпня ходити на червоне світло через перехід… І саме тут сьогодні сталась ДТП за участю 70-річного велосипедиста, який вирішив їхати через перехід та врізався у білу «Шкоду» 25-річного водія. Пенсіонера забрала «швидка», його велосипед охороняє сусід, а поліція оформляє пригоду. Люди бідкаються, жаліють діда, але все одно йдуть на заборонений сигнал світлофора.

– Я їхав на зелений, все по правилах і в пасажирську дверку мені влетів той чоловік. Він живий, зараз він у лікарів. Авто застраховане і зараз інспектор оцінить шкоду та вартість ремонту «Рапіду», – розповів молодий водій «Шкоди».

Цікаво, що під час оформлення ДТП вінничани продовжували порушувати правила дорожнього руху на цьому перехресті та просто ігнорували присутність правоохоронців.

А за 100 метрів від цієї пригоди біля «Прозорого офісу» на Космонавтів також на «зебрі» сталось зіткнення «Деу» із «Жигулями»… Всі живі, два авто значно пошкоджені.

Будьте уважні на дорозі та не порушуйте правила.