1 серпня всесвітні ЗМІ навперебій повідомляли про трагедію найзаможнішої сім’ї знаменитих політиків.

22-річна Сірша Кеннеді Хілл, внучка Роберта Кеннеді (молодшого брата 35-го президента США Джона Кеннеді), померла від передозування наркотиками. Родичі загиблої відзначили: «Її серце було наповнене мріями, надіями і любов’ю». Загибла дівчина раніше зізнавалася в тому, що страждає від депресії.

Ця посмішка на фото не справжня. На жаль, сучасні наука та культура ігнорують просту істину. Для досконалої людини весь світ стає досконалим. Освіта без духовності, заможність без віри приводять до душевної кризи. Одна людина самотня навіть в великому мегаполюсі. Інша — відчуває радісне піднесення в пустелі, в лісі чи на горі. Я вважаю, що депресія — це відсутність сенсу життя. Тоді темна смуга перетворюється на суцільну темряву. Якщо людина не прагне до духовного світла, то душевну порожнечу мимоволі заповнює так званий «кайф» від лукавого.

В часи моєї молодості депресивні люди «лікували душу» спиртним. Сучасна молодь вже помирає від наркоманії.

Новоявлені гуру пропонують допомогу, але самі далекі від досконалості. Вони абсолютно не здатні позбавити людину від будь-якої залежності та дискредитують світлу ідею. І медикаментозна терапія приносить лише тимчасове поліпшення. Але це не вирок. Я вірю, що молода красуня могла жити довго та щасливо! У сучасному світі мільйони людей страждають від депресії і потребують допомоги. У професійному комплексному підході до лікування та звільнення дрібниць немає. Мене цікавить лише результат!

ПРОПОНУЮ ВАМ ІСТОРИЧНЕ СВІДЧЕННЯ ПОМІЩИКА МОТОВІЛОВА ПРО СИЛУ СЕРАФИМА САРОВСЬКОГО.

– День був похмурий. Снігу було на чверть на землі, а зверху досить густа сніжна крупа. Отець Серафим почав бесіду зі мною… І я запитав: «Яким же чином дізнатися мені, що я перебуваю в благодаті Духа Святого?».

Тоді отець Серафим взяв мене досить міцно за плечі і сказав мені:

– Ми обидва тепер, батюшка, в Дусі Божому з тобою! Що ж ти не дивишся на мене?

– Не можу, батюшка, дивитися, тому що з очей ваших блискавки сиплються. Особа ваша зробилася світліше сонця, і у мене очі ломить від болю…

Батько Серафим сказав: «І Ви тепер самі так само світлі стали, як і я сам. Ви самі тепер у повноті Духа Божого, інакше Вам не можна було б і мене таким бачити».

Я глянув після цих слів в обличчя його, і напав на мене ще більший благоговійний жах. Уявляєте собі в середині сонця, в самій блискучій яскравості його полуденних променів обличчя людини, що з вами розмовляє. Ви бачите рух вуст його, як змінюється вираз його очей, чуєте його голос, але не тільки рук цих не бачите, не бачите ні самих себе, ні фігури його, а тільки одине світло сліпуче, що тягнеться далеко, на кілька сажнів колом, і освітлює яскравим блиском своїм і сніжну пелену, яка покриває галявину, і снігову крупу, що обсипається, і мене, і великого старця…

– Що ж відчуваєте Ви тепер? — запитав мене отець Серафим.

– Надзвичайно добре! Особлива насолода! Відчуваю я таку тишу і мир у душі моїй, що ніякими словами висловити не можу! Теплоту незвичайну … І аромат … — на землі немає нічого подібного до цих пахощів. Особливу радість відчуваю у всьому моєму серці!

– Лише одна така зустріч абсолютно змінила здоров’я і життя людини. Колись ця дивна історія мене глибоко вразила та надихнула на нову методику «Свобода без кода!» Це глибоке комплексне звільнення від неврозів та психосоматичних проблем. Молода, красива та улюблена внучка Кеннеді також могла врятуватися раз — і назавжди. Мова йде не лише про депресію і наркотики. Щастя та сенс життя знаходяться лише в нас самих. Вірте!

Вінниця,
Олександр Овсянюк