І цей проморолик нової колекції одягу став своєрідною бомбою ще до своєї презентації, котра відбудеться на найближчих Днях моди у Вінниці та Києві.

Шестеро моделей у яскравих образах пройшлися центром міста. В руках тримали транспаранти із надписом: «Мені не потрібні дрібні ролі!», «Зірка!», «Ні дрібним ролям!»

Така креативна ідея виникла раптово, під час того, як дизайнер працював над створенням нової колекції під назвою «Мені не потрібні дрібні ролі. Я – зірка!»

«Кожна жінка має право бути головною героїнею у своєму житті, для свого чоловіка. І тому завжди повинна про це пам’ятати. Доглядати за собою, одягати красиві речі. Постійно відчувати себе суперстар!» — розповідає Олександр Очеретний.

Перехожих теж вразив такий перформанс! Бо моделі і справді мали вигляд зірок у новій колекції одягу, де переважають стримані кольори і сміливі поєднання тканин. Мабуть, це був найвишуканіший пікет під стінами обласної ради за всю історію!

«Всі були у захваті від такої сміливої ідеї. Бо це не так званий «пікет», а справжня революція краси у Вінниці. Особливо хода моделей сподобалася водіям, які проїжджали повз. Вони не приховували свого захвату красивими дівчатами, які переходять дорогу», — зауважив дизайнер.

Наталка РОМАНЮК