Скромна касирка  одного з вінницьких відділень банку викрадала гроші з карток пенсіонерів. Все відбувалося легко і просто, бо літні люди, котрі не вміли користуватися банкоматом, зверталися до неї в касу по допомогу. А вона підробляла підписи на квитанціях та робила дві операції зі зняття коштів. Знімала собі у кишень різні суми, від 500 до 1000 гривень За неповний рік їй вдалося 60 разів провести таку “операцію” , аж поки не натрапила на дуже уважного клієнта, котрий звернув увагу, що на рахунку залишилося менше грошей, ніж мало б бути. Він негайно звернувся зі скаргою до адміністрації банку. І виявилося, що ця скарга не єдина. Тоді працівники банку зрозуміли, що час звертатися до правоохоронців Вишенського відділення поліції.

Працівники поліції відразу приступили до справи, вилучили документацію про проведення банківських операцій цією касиркою і відправили на експертизу. Згодом з’ясувалося, що підписи на квитанціях, де знімала гроші касирка, були підроблені.

Касирці оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених відразу кількома  кримінальними статтями – підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Суд на 60 діб взяв під варту жінку з правом внесення застави в розмірі 40 000 гривень, яку вона внесла. Але досудове розслідування  ще триває .

Ілона ВАЛЬТЕР