На 25-у, ювілейну, річницю української військової авіації 4 серпня урочисто побрались офіцер Гавришівської авіатранспортної бригади Повітряних сил Збройних сил України капітан Леонід Харченко та фотограф, журналіст й музикант обласної філармонії Каріна Салова. Святкова церемонія відбулась у музеї ПС ЗСУ.

– Спершу ми взагалі хотіли зробити весілля у військовій частині. Однак з цілком зрозумілих причин нам відмовили. Тож вибір був невеликим — музей Повітряних сил. Мені ще навіть пропонували бронетранспортер як весільний транспорт! Однак, я не захотів! Бо я ж служу у Повітряних силах!

Цікаво, що спершу, коли подали заявку у РАЦС на дату, то навіть не згадали, що це ж моє професійне свято. Та коли нам вже поставили на 4 серпня — я зрозумів! Отже, дійсно, у нашій родині свято тоді було подвійним. Моїх рідних й близьких та моєї дружини було небагато — близько 30 осіб, — розповів капітан Леонід Харченко. — Але, на день відкритих дверей до музею прийшли дуже багато відвідувачів. Можливо, прочитали оголошення про наше весілля від прес-центру штабу ПС ЗСУ! Тож навіть наша церемонімейстер спершу, шокована мені телефонує: тут вже зібралось близько 300 людей. Аншлаг! Тож вийшло так, що нас привітав чи не кожен відвідувач музею!

Цікаво, що Леонід Харченко зробив пропозицію своїй коханій не менш романтично та креативно, під час великого концерту за участю київських солістів у філармонії у травні цього року. Тоді наші музиканти грали композиторів Брамса та Сібеліуса. І саме під час антракту на очах у сотень глядачів Леонід запропонував Каріні руку та серце.

– О, це було дуже романтично!— додає наречена. — Причому, для мене зовсім несподівано. Хіба що колеги по оркестру, в котрому я граю на скрипці, якось підозріло посміхалися. А потім, коли на великому екрані раптом з’явилися мої фото, я була вражена — це ж справжнє освідчення! Такого у моєму житті ніколи не було!