«Зірка» спорту, знаменитість із Якушинців та легенда семиборства втретє стане мамою… Адже про свою вагітність Наталя Добринська повідомила в соцмережі ще весною під час відпочинку на відомому курорті.

Нині олімпійська чемпіонка Пекіна показала в Інтернеті свій круглий животик і розповіла про емоції цих останніх перед пологами тижнів.

– Спонтанні рішення, поїздки і фотосесії — це завжди круто, думаю, тому, що не встигаєш сформувати очікувань! Моя чарівниця  Ольга Хомутинська — дякую за фото! Це була година, яка тривала 10 хвилин, і настрій, який переповнює!

І фотографії, які, я думала, будуть у мене в домашньому альбомі, і тепер не можу стриматись:))), — описала зворушливу фотосесію на 38-му тижні вагітності Наталія Добринська на своїй сторінці в Instagram. — Обожнюю цей стан вагітності, люблю своє тіло за таку можливість — отримувати задоволення від того, що бачу і відчуваю!!! Любіть себе, любіть всіх, хто вас оточує!

Всім любові #38weeks #love, — додала щаслива олімпійська чемпіонка із Вінниччини, випускниця 23-ї міської школи.

Нагадаємо, що на початку травня Наталія Добринська сама розповіла про свою вагітність та очікування 3-ї дитини та розмістила в Інстаграм своє фото…

Отже, родина видатної спортсменки та бізнесмена і учасника телепроекту «Холостяк» Костянтина Євтушенка чекає на третю дитину. Нині подружжя виховує сина Дарія та донечку Алісію. Діти ростуть активними та спортивними. Маленький Дарій уже ходить в тренажерний зал.

Його мама Наталія Добринська – українська легкоатлетка, чемпіонка світу із багатоборства, чемпіонка Олімпіади в Пекіні (2008 р.), володарка світового рекорду в багатоборстві. Народилась 29 травня 1982 у селі Якушинці Вінницького району.

Сергій Годун