Паралельно на Соборній тривають роботи групи митців під керівництвом вінничанина Олександра Никитюка. З ним спілкуємося під час виконання роботи. Разом із автором ідеї Олександр знаходиться на підвісному крані.

– Автор ідеї Марія Дитинюк. Її малюнок є пропагандою родинних цінностей. Це родина, яка зростає. Представлений чоловік, який обіймає жінку. Вони біля яблуні, яка росте з їхнього волосся. Частина гілок всіяні весняним цвітом. Інша частина вже із спілими плодами. По бокам, наче крила ангела, який оберігає цю сім’ю. А навколо мирне небо. Мурал вийшов на фінішну пряму. Незабаром буде повністю готовий. Про точну дату важко говорити, все залежить від погодних умов», – каже Никитюк.

Гасло муралу: «Кохання – це наше зростання!».

А мер Вінниці з цього приводу повідомив:

– Нові мурали народжуються на вінницьких будинках. До Дня міста ми побачимо п’ять ексклюзивних малюнків у рамках вже традиційного проекту “VIN ART CITY”., – зазначив Сергій Моргунов у своєму Фейсбуку. – Дякую нашим художникам за бажання дарувати естетичну насолоду та позитивні емоції! Погодьтесь, мурали додають місту яскравості та привабливості.

Вінниця справді – місто ідей та креативних людей…