Ще 10 червня підприємство уклало угоду з ТОВ “Преміум Моторс” про закупівлю легкового автомобіля за 995 тисяч гривень. І вже 2 липня седан Toyota NG Camry 6AT в найдорожчій комплектації Premium (ASV70L-AETNKW) кольору “чорний металік” 2019 року випуску мав бути у покупця.

За даними сайтів дилерів Toyota, автомобіль у цій комплектації матиме автоматичну коробку передач, подушки безпеки, круїз-контроль, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, підігрів сидінь, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, сенсори паркування передні та задні кутові.

До цього слід додати, що це вже не перша таке дороге надбання. Кілька років тому Вінницьке лісове господарство» купило собі за бюджетні гроші джип Mitsubishi Pajero Wagon дорожче, ніж у офіційного виробника — за 1мільйон 4 тисяч гривень. Тоді лісники запевнили, що автомобіль цей “ оснащений кріпленням для бензопили, відер та лопат для гасіння пожеж.

І минулого року у цьому ж підприємстві запланували без аукціону закупити кросовер Škoda Kodiaq орієнтовною вартістю 1 230 000 гривень.

Ілона ВАЛЬТЕР