Участь у турнірі взяли команди ветеранів футболу із Бершаді, Джулинки та Красносілки. Усі присутні вшанували пам’ять Дмитра Михайловича Заболотного хвилиною мовчання.  Вітаючи учасників турніру, керівники району відзначали великий особистий внесок Дмитра Заболотного у розвиток футболу Бершадщини. Дмитро Михайлович п’ять років очолював Бершадський футбольний клуб «Нива», значно модернізував міський стадіон «Колос», який було визнано одним із найкращих в області. Переймався не тільки професійною командою, а й дбав про дитячий спорт, не забував про ветеранів.

Дружина Поліна Заболотна подякувала усім присутнім, за пам’ять, добрі слова і спогади про Дмитра Михайловича, який, за її словами, все своє життя понад усе любив  футбол, був завзятим вболівальником і шанувальником спорту, підтримував спортсменів, започаткував проведення змагань за кубок серед ветеранів Бершадського району.

Футбольний турнір видався емоційним, захоплюючим, дружнім, на якому поєднались спорт, чудове спілкування, зустрічі із давніми щирими. Приємно було бачити на футбольному полі гравців, яким виповнилось 50-60 років.

В результаті володарем головного кубку стала команда Бершаді, 2-ге місце посіла команда Джулинка, 3-тє – Красносілка. Кращим гравцем визнано В’ячеслава Головка, кращий воротар Григорій Житняк, кращий нападник – Іван Сікорський, кращий захисник –Сергій Байдалюк.

Валентина Лісова