– BEST діє у Вінницькому національному технічному університеті. У Вінниці тематичний освітній курс вперше відбувся восени 2012 року. З того часу вінницькі бестівці проводять його щороку, переважно влітку, – повідомила Олександра, представниця BEST Vinnytsia. – Протягом 19- 24 серпня близько 20 учасників з різних європейських країн розглянуть такі теми, як менеджмент та HR (Human Resources – людські ресурси). Ми збираємось у Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат», обмінюємось культурним досвідом, підвищуємо рівень знання іноземних мов.

BEST, як міжнародна студентська організація, об’єднує 34 країни. Основна діяльність – надання якісної додаткової освіти, створення платформи для спілкування студентів, компаній та університетів, а також спрощення комунікації між студентами різних країн Європи.

BEST проводить курси щороку в 96 університетах Європи. Курси дозволяють студентам подорожувати європейськими країнами та отримувати неформальну освіту. Щоб потрапити на будь-який курс BESTу, не обов’язково бути членом організації, достатньо навчатись у тому університеті, де існує осередок. Навчання проводиться викладачами європейських університетів та представниками компаній у формі лекцій, практичних занять, командних проектів тощо. Приходьте у “Квадрат” з 10-ї до 17-ї – буде цікаво!