Бо екс-регіонали звісно хотіли на посаду Коровія когось із своїх… Від Команди Зе також були реальні кандидати! Втім, як сказав напередодні Валерій Коровій «всі прогнози не мають під собою жодних підстав, бо насправді обговорюється зовсім інша кандидатура…»

Після всіх цих подій 23 серпня під ОДА вийшли активісти та керівники вінницької Ради Майданів, щоб висловити свій протест проти можливого призначення Скальського «губернатором» Вінниччини. Цікаво, що персонально до Владислава Володимировича у Ради Майданів не має жодних претензій, адже його європейська освіта, кар’єра ТОП-менеджера у великому бізнесі, знання іноземних мов та високий IQ не викликають сумніву… Претензія одна – він із команди Гройсмана, а не з Майдану. Тому Петро Гандурський із однодумцями вимагають від Зе когось із 6-ти кандидатів від Ради Майдану на конкурсній основі в губернатори області. Але поки що із кінця травня і дотепер новий президент, за якого вони голосували в пику ненависному Порошенку, їх не чує… Чи почує?

– Це повторне звернення до президента із чітко сказаними 6-ма кандидатами, бо на попереднє жодної реакції. Нагадаємо, що в 2-му турі Рада Майданів публічно підтримала кандидатуру Володимира Зеленського… І нині вимагає дослухатись до представлених 6-ти кандидатур від громадської організації Рада Майданів Вінниччини. Це волонтер Бевз Світлана Володимирівна. Полковник козацтва Воловодюк Володимир Володимирович. Народний адвокат Палій Валерій Максимович., – зазначив на мітингу із траурним вінком під ОДА Петро Гандурський. – А також відомі громадські діячі – Удод Микола Васильович, Шутов Ілля Юхимович та фронтовик Канонік Петро Іванович… Нагадуємо вам, що ще на 4-й день після вашої інавгурації ми зареєстрували це звернення під №439 до президента із вимогою розгляду цих кандидатур на конкурсній основі… Але досі жодної реакції!