На початку серпня Національний комітет конкурсу «Міс Україна-2019» оголосив імена всіх фіналісток, й серед них була тільки одна наша землячка – Марина Сотник з Хмільника.

Втім, кілька днів тому керівництво заходу повідомило екстрену новину – дві учасниці покидають боротьбу за корону. Це Інна Гузь, в якої виникли сімейні проблеми, та Наталія Червона за порушення правил репетиційного процесу та відмову від підписання стандартного договору. Тому організатори за лічені години знайшли нову фіналістку – нею стала Анастасія Коваль з Корделівки Калинівського району. Дівчина навчається у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка на юридичному факультеті і вже два роки живе у столиці. У 2017 році вона була учасницею конкурсу «Міс Вінниця», але так і не перемогла. Проте не зламалась й стала ще більше над собою працювати. Насті подобається брати участь у показах та фотосесіях, вона займається ще й благодійністю.

– Конкурс краси підіймає самооцінку будь-якій дівчині, але завжди важливо поєднувати зовнішній вигляд з внутрішніми якостями, — переконана Анастасія. — Вірю, що кожна людина — коваль свого щастя!

Додамо, що цьогоріч фінал конкурсу «Міс Україна» відбудеться 12 вересня. Але вже зараз тут не обходиться без скандалів. Бо в соцмережах конкурсантку та по сумісництву рідну сестру організаторки всього дійства Марину Кіосе запідозрили в тому, що у неї  неприродно великі груди. А  статутом конкурсу заборонені пластичні операції. Але дівчину буквально закидали  звинуваченнями, в результаті чого вона вирушила до пластичного хірурга, і той їй видав довідку, що до  великих грудей Марини  мають відношення лише мама з татом. Тож, як бачимо, фінал обіцяє бути гарячим… Тим паче, що боротись є за що, адже збільшився призовий фонд й тепер складає 400 тисяч гривень.

Віталіна Володимирова

Анастасія Коваль