Ця пожежа сталась вночі у Вінниці. На вулиці Київській на парковці біля багатоповерхівки близько першої години ночі спалахнули відразу дві престижні іномарки — «Фольксваген» та «Тойота». Власники горілих авто та поліція припускають, що це був підпал…

У соцмережах вінничани розповіли, що вже під час пожежі чули гучний хлопок… За словами начальника прес-служби рятувальників Вінниччини Олександра Кутового, спершу було повідомлення про пожежу одного автомобіля:

– Коли бійці прибули на місце виклику, горіла й друга іномарка, а вогонь перекидався ще й на «Ніссан Х-трейл». На пожежу виїхали 13 рятувальників з другої та третьої міських частин та три пожежні машини. Пожежу ліквідували десь за 10-15 хвилин. Але два автомобілі згоріли, а третій таки вдалось врятувати.

Згорілі іномарки ще донедавна стояли на парковці біля будинку… Тим часом слідчими поліції вже відкрито кримінальне провадження.

– Близько першої години до поліції звернулась вінничанка, що вночі згоріли її автомобіль та авто її чоловіка. Вогонь знищив автомобілі «Фольксваген Пасат» та «Тойоту Камрі». На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група та експерти, — повідомила начальник прес-служби обласної поліції Анна Олійник. — Одна з версій — підпал. Нині відкрито кримінальне провадження за статтею 194, ч. 2 ККУ. Триває слідство.