До вас звернутись примусили проблеми села, в якому твориться великий безлад.

У нас депутати керують як сімейним підрядом. Все по-сімейному і вирішують. Депутати – це чоловік і жінка – роблять неприпустимі речі. Навіть їхні діти. Хоча деякі з них знаходяться під слідством і мають лиш освіту 8 класів.

Наведемо приклад: депутати с/р Вікторія, Тетяна, Марія – три рідні сестри. Одна з них — Марія — приревнувала свого чоловіка до односельчанки Тетяни. Три сестри виманили її з дому, силоміць посадили в машину і повезли в посадку, там побили, обстригли наголо, в піхву насипали перцю і гнали до села, сміючись і сигналячи.

Цю виставу бачили люди, наприклад, Володимир і його жінка Ірина, але через два дні під впливом депутатів почали говорити, що нічого не бачили. Постраждала Тетяна заявила в поліцію. Їм стали допомагати депутати Михайло та його жінка Валентина, бо в них два зяті працюють у поліції м.Немирова.

Три сестри ходили селом і хвалилися, що їм нічого не буде. Віталій, колишній працівник правоохоронних органів, за жінку та її сестер порішає. Вони хваляться, що з прокурорами на «ти». Віталій на пенсії, але хоче забрати всі посади.

Роботи не має, отримує пенсію, має землю в оренді, захопив ще й роботу охоронця цвинтаря, а в селі є бідніші люди, які потребують роботи. Люди відновили ставок, зібрали гроші на зарибок. Тепер він уже бере його в оренду разом з родиною. Одне слово — «депутати».

Їх бояться, бо вони страшні люди. Депутат Тетяна на своїй вулиці веде себе, наче вона і влада і суд, може матюками обкласти 94-літню жінку.

Якщо когось просять садити бараболю чи зробити іншу роботу, ціна в них одна – сто грамів. Споюють людей, думають, що їм все дозволено.

Ми вас дуже просимо допомогти нам. Ми хочемо, щоб у селі був добрий клімат.

Жителі села

Просимо не підписувати справжніми прізвищами, бо боїмося. В їхніх руках і поліція, і влада, вони можуть і вбити, і спалити. Будемо вам дуже вдячні.