За сприянням інвестора і партнера агроіндустріального холдингу «Миронівський хлібопродукт» та ТОВ «Вінницька птахофабрика» спрямовано 347 тисяч гривень на гідне святкування зазначених заходів.

Аматорські колективи міста Ладижин підготували святковий концерт, а також для гармонійної атмосфери був запрошений український співак і композитор, народний артист України. Станіслав Городинський, який не залишив байдужими ладижинців та гостей.

Олексій Утешев, директор філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофаборика», прокоментував, що День незалежності це дійсно по – справжньому день національності єдності – день народження нашої рідної країни. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, які творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, наше підприємство піклується не тільки про інфраструктуру міста, медицину, школи, а також спрямоване на інвестування в такі заходи, як День міста Ладижин. Сподіваємося на подальшу співпрацю з місцевими жителями та жителями тих населених пунктів, де розташовані наші потужності. Адже на свято кожного року приїжджають гості з цих громад. Вважаєм, що ми разом робимо важливі справи.

Під час урочистих заходів було відкрито пам’ятний знак на честь будівельників, експлуатаційників Ладижинської ДРЕС та ТЕС – ротора низького тиску турбіни енергоблоку Ладижинської ТЕС. Відбулось нагородження кращих працівників міста Почесними грамотами та грошовими преміями.

Учасники місцевого конкурсу по благоустрою нашого міста також були нагороджені Почесними грамотами та грошовими преміями.

Близько 4000 тисяч містян скоштували продукцію, яку для них готували на площі. дерев’яний будиночок «Апетитна» користувався великим попитом, адже саме з неї хотіли отримати продукцію люди.

В кінці свята пролунав салют, однак гості і жителі міста Ладижин ще довго сиділи та спілкувалися на площі з гарним настроєм!