Такі спонтанні концерти у різних українських містах — особливий подарунок співака. Легенда бунтівних 80-х, незмінний і трохи постарілий “Акваріум” у Вінниці зібрав цілий натовп прихильників, котрі підтанцьовували і підспівували російському співаку. Одному запеклому шанувальнику вдалося здобути автограф на старій вініловій платівці. Якщо у інших містах траплялися дрібні провокації, то Вінниця зустріла БГ тепло і мирно.

А вже увечері у Будинку офіцерів Борис Гребенщиков представив велику тригодинну програму “Дві трави”, з котрою він гастролює Україною. Названа програма на честь однойменної пісні, котра у 2017 році вийшла у новому аранжуванні.

Як співається Борису Гребенщикову в Україні? Ось найголовніше запитання, котре цікавило усіх.

– Мене зустрічають скрізь з такою любов’ю, що важко встояти на ногах. Любов до “Акваріума” в Україні просто зашкалює! – відповів співак в одному з інтерв’ю. — Я хочу грати для всіх людей, включно зі спірними територіями. Але нехай спершу домовляться політики…

Варто зазначити, що російських співаків в Україні останнім часом побільшало. Заявила про своє повернення і колишня депутатка Верховної Ради народна артистка Таїсія Повалій.

Тетяна ВЕРБИЦЬКА
Фото Сергія Хіміча
Відео Романа Ковальського та Сергія Хіміча