Людей відкинуло, і нині за їхні життя борються лікарі. Очевидці припускають, що водій рухався з перевищеною швидкістю. Нарікають і на медиків, які забирали травмованих.

– Жінка хоча й виховувала діток сама, зі своїми обов’язками гарно справлялась. Того дня відвела сина перший раз до школи.  Вже стемніло, як поверталась із малечею додому. Ділянка добре освітлювалась, тому кермувальник повинен був помітити людей на переході! Від удару всіх їх відкинуло. «Швидка» приїхала аж через сорок хвилин, небайдужі зупинялись і надавали допомогу, медикаменти. Після того Марину з дітьми супроводжували до медичного закладу, цих людей треба знайти та нагородити. Сільська рада про це буде клопотати, – розповіли нам односельчани потерпілих. – Наразі мама вже при свідомості, але знаходиться у реанімації у Вінниці. Її  9-річного сина мають переводити до звичайної палати. Найбільше постраждала 4-річна Ангелінка, яка перебуває у Калинівці, бо транспортувати її поки що не можна. У дитини, яка від народження пережила дві операції на серці, потрощений таз, зламана нога, черепно-мозкова травма та пошкоджені внутрішні органи.

У прес-службі обласної поліції повідомили, що за кермом автомобіля «Міцубісі Лансер» перебував 41-річний житель міста Вінниці.

Потерпілих у важкому стані госпіталізували до лікарень. Водій оглянутий, він був тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Наразі призначено проведення ряду експертиз, — зазначають правоохоронці. – Слідчим відділом відкрите кримінальне провадження.

Корделівська сільська рада та знайомі потерпілих збирають кошти на їх лікування. Голова Людмила Дудар повідомила, що тримає ситуацію на контролі, звернулась до підприємств, нардепа за фінансовою допомогою  та надалі  не залишить сім’ю.

Номер картки для допомоги 5168 7427 0080 9431 (Хомюк Анатолій Степанович, дідусь).

Віталіна Трудько