Вона заради грошей займалась сексом із чотирирічним сином Даниїлом. Ця історія шокувала не лише Україну, а й всю Європу, і її друкували на перших шпальтах видань навіть за кордоном! Бо хто міг подумати про те, що жінка заради 50-100 євро погодиться знімати аморальне відео з дитиною і продавати педофілам всього світу! Але порно, знайдені в матері – 30 фото відправлені на сайт замовників, які знаходяться в Росії – розкривають нові деталі сексінцесту. На все це спокійно споглядав її 28-річний спільник з Київської області і навіть допомагав.

Ось що у студії однієї із відомих телепрограм розповідала Ірина.

— Я зайшла на сайт і залишила там анкету. Надійшло повідомлення, які порносцени потрібні. Спочатку я запропонувала знімати сексуальні сцени з чоловіком, але він не захотів і мене покинув. Далі я знімала відео сексу з подругою. За фото і лесбійську любов платили невеликі гроші, потім пропонували залучати до сексу дітей. Але я відмовилась. А з власним сином зімітувала секссцену… Мені заплатили за це 15 тис. рублів (десь 7000 грн.) Я нічого «туди» не запихала. А просто робила фото, — виправдовувалась горе-матір. — Причина — відсутність грошей. Треба було лікувати сина. Чоловік зараз служить у Збройних силах.

А після того молода жінка зізналась, що сама стала жертвою насилля. У дитинстві її згвалтували, серед чоловіків був і материн співмешканець. І вона ледве вижила. Їх не покарали…

Також у телестудії допитали свекруху затриманої Світлану, яка перебувала у Польщі на заробітках. Дізнавшись про те, що сталось з онуком, вона мерщій приїхала в Україну, аби забрати малюка собі.

А ось у рідної матері порноактриси чомусь зовсім інша думка. У світлинах, на яких позує гола Ірина та син, нічого кримінального не побачила. Мовляв, навіть мадонну зображали з голеньким немовлям, такі фото робить кожна мама для особистого архіву. Також експертам вдалось розшукати батька 4-річного Даниїла, який перебуває на службі в армії у Луганській області. З’ясувалось, що раніше екс-дружина і йому пропонувала знімати інтимвідео для продажу. Проте Микола відмовився і не звернув увагу на специфіку роботи молодої мами.

Коли ж привезли Ірину, рідні готові були її розірвати… Дійшло до бійки. Порноактриса, яка довгий час працювала моделлю, стала плакати і просити помилувати. Мовляв, «на зоні» не виживе.

Цікаво, що таке порно із рідною мамою вкрай зруйнувало психіку дитини, і тепер хлопчик зізнався психологу, що хоче «любити – але щоб не спати і не доторкатись до …, бо це боляче».

Відомо, що проти порномами правоохоронці відкрили кримінальне провадження — розбещення неповнолітніх, сексуальне насильство, ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів і матеріалів. Жінці загрожувало до 10 років ув’язнення, й рідна матір внесла 115 тисяч гривень застави, щоб донька не сиділа у СІЗО.

Після завершення розслідування справу розглядав Козятинський міськрайонний суд. Під час засідання стало відомо, що свою діяльність наша землячка почала ще в грудні 2017 року. Ірина за допомогою мобільного телефону та селфі-палки зробила шість фото порнографічного характеру із сином. За це заробила 3000 гривень. 30 липня 2019 року між прокурором Київської місцевої прокуратури та обвинуваченою укладено угоду про визнання винуватості. Сторони погодились на призначення покарання  у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк 3 роки із звільненням її від призначеного основного покарання з випробовуванням з випробувальним строком 3 роки.

Козятинський суд погодився з такою угодою та залишив її в силі. Якщо обвинувачена не виконає її, то вирок скасують й відбудеться судовий розгляд кримінального провадження в загальному порядку. Крім того, за експертизи у розмірі 14445 гривень теж доведеться сплатити Ірині. Вилучені речові докази, серед яких флешки, банківські картки та мобільні телефони, жінці повернуть. А ось чи простить колись таку аморальність рідний син – важко сказати. Нині він із бабусею.

Віталіна Володимирова