Чи спалахне іскра між ним та партнеркою Анною Різатдіновою, як у Комарова із «Міс Україна»?

Наприкінці серпня на телеканалі «1+1» стартували «Танці із зірками», які щонеділі приковують до телеекранів мільйони українців. Приємно, що серед тих, хто виступає на головному танцювальному паркеті, наш земляк. 27-річний хореограф зі Жмеринки Олександр Прохоров став наставником для відомої гімнастки та олімпійської чемпіонки Ганни Різатдінової, яка днями вперше прокоментувала своє розлучення з мільярдером-втікачем Олександром Онищенком. Цю пару вже називають однією із найсильніших та найчуттєвіших.

Яскраве, технічне і пристрасне виконання Олександр та Ганна показали вже під час першого ефіру, виконавши під пісню The Hardkiss «Коханці» іспанський танець пасодобль і перетворили паркет у кориду. Як відзначили глядачі в соціальних мережах, під час виступу справжній вогонь був не тільки серед декорацій, а й усередині самої пари. Від журі Катерини Кухар, Франсиско Гомеса та Влада Ями пара отримала 29 балів і стала лідером турнірної таблиці серед усіх учасників. Сам жмеринчанин Олександр Прохоров, який у минулому сезоні танцював з Анітою Луценко, вже за лаштунками поділився подробицями роботи із новою напарницею.

– Я шалено радий повернутися на паркет і знову бути частиною цього прекрасного проекту! Цілий рік мріяв знову зануритися в цю атмосферу великої підготовки і праці, які дарують глядачам свято і чари! Радий бути в команді нового сезону. Дарувати емоції глядачеві, показуючи їх на паркеті, а натомість отримувати глядацьку любов — це те, чим живе артист, і я докладу максимум зусиль, щоб ми з Ганною Різатдіновою сподобалися глядачеві! У цьому сезоні наша пара планує дивувати емоціями, чого не вистачило у минулому сезоні, як нам казали всі судді. Тепер ми робимо ставку на емоції та взаємодію на паркеті. Це будуть ефектні номери з цікавою смисловою нагрузкою. Головне, що наша пара знову буде найтехнічнішою, – розповів Олександр Прохоров. — Аня дуже вимоглива найперше до себе. Їй потрібно знати все до дрібниць — куди стегна, куди нога, куди погляд. Дуже важко зараз скоординувати все одночасно, але вона пробує це робити. Хто більше вчитель на паркеті… Ми один одного намагаємося підстьогувати, щоб результат був кращий. У чомусь вона не дає мені зупинитися: «Ти куди, ми закінчили репетицію? Та ні! Давай ще раз пройдемо, бо я не впевнена у деяких моментах!» А інколи я їй кажу: «Досить відпочивати, ходімо тренуватися». У нас все відбувається взаємно.

До слова, випускник жмеринської студії «Фламінго» Олександр Прохоров – справжня зірка України. Він закінчив Вінницьке училище культури та мистецтв імені М. Леонтовича та Київський національний університет культури і мистецтв. Зі своїм балетом бував на гастролях у США, Канаді, Росії, Туреччині, Німеччині. Має досвід зйомок у рекламі та кліпах Камалії, Злати Огнєвіч та Олі Цибульської. Нещодавно відвідував рідне місто, де мешкає його родина. Серце Сашка вільне, та й не так давно Ганна Різатдінова заінтригувала можливою романтикою з партнером «Танці з зірками»! Спортсменка не виключає такої можливості.

– Ми з Олександром дійсно на даний момент проводимо дуже багато часу разом. Тренуємося по 5 годин на день! Самі розумієте, що це певний зв’язок. Але я на майбутнє не загадую і, як кажуть, серцю не накажеш. Тому подивимося! Мені самій цікаво, як все далі буде розвиватися, — каже нині вже розлучена чемпіонка.

А ось на питання, хто ж зараз знаходиться з її сином Романом, якому в листопаді виповниться 2 роки, Аня відповідає, що з бабусею.

Віталіна Трудько