Запитайте кожну матір і батька – де і коли вони були найщасливішими?

І переважна більшість матерів скаже: в пологовому будинку, коли вперше побачила своє маленьке чудо, доторкнулась до свого найкращого витвору у житті! Чоловіки відповідають: біля пологового: коли почули довгожданну звістку – ти став батьком.

Молоді батьки по-різному ведуть себе біля пологових, де на світ з’явились їхні спадкоємці. Одні привозять банки фарби і прямо на асфальті виводять слова вдячності дружинам. Особливо ті, хто вочевидь побачив, в яких муках народжуються діти. Інші влаштовують аукціони щедрості і розливають шампанське. Але більшість просто сяють, буває, що і сльози витирають, але це від щастя! Беруть крейду і пишуть те, що відчувають. Тут щодня з’являються нові графіті щастя. Одні витирають – нові пишуть. Чи прямо по старих!

На такому острівку щастя біля пологового будинку №1 у м. Вінниці побували і ми.

Щоб ще раз нагадати батькам пережиті миті щастя. А всім – засвідчити: спрвжнє щастя  не купується! Хіба ви купили кохання за гроші? Хіба ваші діти і онуки не стали плодами вищого прояву  кохання? І все це – найкраще, що було і ще буде у кожного із  нас, це – подарунки! Бо Бог і доля люблять вас! Пам’ятаймо це! А хто в очікуванні – вже розправляйте крила! Бо летіти до щастя треба саме на них!