Це були діти його колишньої дружини, яку два роки тому позбавили батьківських прав.

7 вересня затриманого чоловіка Вінницький міський суд взяв під варту без права застави за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 301 ККУ (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч.2 ст. 127 ККУ (катування).Після повернення з суду в ізолятор тимчасового тримання в одиночній камері підозрюваний вчинив самогубство – повісився на простирадлі.

– Працівники ізолятора надали арештованому першу домедичну допомогу, викликали швидку допомогу, але врятувати його не вдалося, – повідомили у прес-службі поліції. – Поліцією ініційовано перевірку Державним бюро розслідувань законності дій працівників ізолятора тимчасового тримання.

Тим часом в соцмережах активно обговорюють дану подію й дехто все одно не вірить, що підозрюваний самостійно пішов з життя.

Додамо, що  нещодавно схожа історія сталась із 59-річним вінничанином, якому теж інкримінували зґвалтування сусідської дівчинки. Його після суду також знайшли повішеним. Рідні у всьому звинуватили керівництво ІТТ. Слідство по тій справі ще триває, адже із неофіційних джерел йшла мова про серцевий напад.

Віталіна Володимирова