– Звільнити Бочевара Романа Павловича, директора департаменту правової політики та якості міської ради із займаної посади 05 вересня 2019 року, за угодою сторін…», – зазначено в документі, оприлюдненому на сайті ВМР.

Нагадаємо, що на посаді директора департаменту Роман Бочевар був з 2017 року.

Відповідно до поданої перед звільненням декларації на сайті НАЗК, родина екс-посадовця мерії, з нерухомості має у власності земельну ділянку в Одеській області, квартиру в Одесі та будинок в Києві.

Для довідки.

Основними завданнями департаменту правової політики та якості є:

• Реалізація державної правової політики та організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів Вінницькою міською радою, виконавчими органами міської ради, їх керівниками та посадовими особами під час виконання покладених на них завдань і функціональних обов’язків.

• Захист інтересів територіальної громади, Вінницької міської ради, міського голови та виконавчого комітету в судах та інших органах під час розгляду правових питань і спорів.

• Забезпечення взаємодії міської ради, міського голови та виконавчого комітету з правоохоронними органами України.

• Впровадження і постійне вдосконалення системи управління якістю та протидії корупційним загрозам, згідно з вимогами європейської норми EN ISO 9001:2008, а також із вимогами чинного законодавства України.

• Аналітичне та інформаційно-довідкове забезпечення діяльності міської ради, міського голови та виконавчих органів міської ради.

А ще раніше 20 серпня Вінницький міський голова підписав розпорядження про звільнення Галини Малець з посади директора департаменту маркетингу і туризму.

– Звільнити Малець Галину Михайлівну, директора департаменту маркетингу міста та туризму міської ради із займаної посади 02 вересня 2019 року, за угодою сторін», – зазначено в документі від 20 серпня.

Нагадаємо, департамент утворено на початку 2019 року для створення та реалізації туристичної стратегії міста Вінниці. На посаду керівника запросили львів’янку Галину Малець, яка до призначення була радником міського голови.

Досвід роботи Галини Малець:

З січня 2019 року директор департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради

серпень 2018 – січень 2019 радник міського голови м. Вінниця

серпень 2013 – серпень 2018 – начальник управління туризму департаменту розвитку Львівської міської ради

2012 – серпень 2013 р. – в. о. начальника управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради

2011 – 2013 рр. – начальник відділу промоції міста управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради

2008 – 2011 рр. – головний спеціаліст відділу «Прес-служба» управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради

2007 – 2008 рр. – спеціаліст відділу промоції міста управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради.